-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Irsk brødbudding med Baileys
Skøn "bread and butter pudding” med Baileys.
6-8 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- 6 skiver franskbrød (eller sandwichbrød)
- 50 g smør
- 4 æggeblommer
- 50 g flormelis
- 4 dl mælk
- 1½ dl Baileys
- 50 g rosiner
- Drys: 4-5 spsk brun farin
- Smør et ovnfast fad. Smør brødskiverne med smør og piskæggeblommer, flormelis,mælk og Baileys sammen.
- Læg et lagbrødskiver, drys med rosiner og læg et lag brødskiver mere. Hæld æggeblandingen henover brødet. Drys med brun farin på toppen.
- Bag kagen i vandbad i en 25 grader varm ovn ca. 30 min. Servéres lun.