Issandwich med kokos og nødder

Issandwich med kokos og nødder

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Kogetid: 3 min.
  • Frysetid:
  • min. 1 time
  • Fryse-egnet
  • (ca. 6 personer)
  • 50 g smør
  • 50 g farin
  • 100 g makroner
  • 1 dl kokosmel
  • 75 g hakkede
  • nødder
  • 1 liter flødeis, f.eks. vanilje.

  1. Smelt smør og farin i en gryde. Bland knuste makroner, kokosmel og nødder i en skål og vend farinsmørret i.
  2. Pres halvdelen af makronblandingen ud i en sandkageform foret med bagepapir. Fordel isen ovenpå og derefter resten af makronblandingen.
  3. Dæk formen og stil den i fryseren i mindst 1 time.
  4. Skær isen i passende sandwich-stykker og server, f.eks. med en sovs af bær.