Italiensk kyllingebryst med tomater og kapers
Det italienske køkken har masser at byde på, bl.a. denne ret der inkluderer kyllingebryst, tomater og kapers.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 2 kyllingebryster
- ½ spsk olie (eller smør)
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 2-3 tomater (tern eller både)
- 1-2 tsk oregano (eller basilikum)
- 1 spsk vineddike (eller citronsaft)
- 1-2 spsk kapers
- 1-2 dl hønsebouillon (eller vand)
- salt og peber
- Tilbehør:
- Brød, ris, pasta eller kartofler
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie eller smør.
- Tag dem op og steg nu løg og hvidløg et par min. Tilsæt tomater og oregano. Vend rundt og tilsæt vineddike eller citronsaft, kapers og bouillon.
- Giv det et opkog, læg kyllingebrysterne i sovsen og lad det simre under låg i ca. 10 min.
- Smag til med salt og peber og servér med brød, ris, pasta eller kartofler.