Italiensk kyllingebryst med tomater og kapers

Italiensk kyllingebryst med tomater og kapers

Det italienske køkken har masser at byde på, bl.a. denne ret der inkluderer kyllingebryst, tomater og kapers.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 2 kyllingebryster
  • ½ spsk olie (eller smør)
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 2-3 tomater (tern eller både)
  • 1-2 tsk oregano (eller basilikum)
  • 1 spsk vineddike (eller citronsaft)
  • 1-2 spsk kapers
  • 1-2 dl hønsebouillon (eller vand)
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Brød, ris, pasta eller kartofler

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie eller smør.
  2. Tag dem op og steg nu løg og hvidløg et par min. Tilsæt tomater og oregano. Vend rundt og tilsæt vineddike eller citronsaft, kapers og bouillon.
  3. Giv det et opkog, læg kyllingebrysterne i sovsen og lad det simre under låg i ca. 10 min.
  4. Smag til med salt og peber og servér med brød, ris, pasta eller kartofler.