-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste

Jordbærfool
Vælg en god økologisk piskefløde og fine aromatiske bær til denne skønne engelske dessert.
4 personer
Ingredienser
- 3-400 g frosne jordbær
- økologisk appelsinskal (ca. ¼ appelsin)
- ca. 75 g sukker
- 4 dl piskefløde
- Tø bærrene op over svag varme med sukker og appelsinskal (smag dig frem til den nøjagtige mængde sukker). Lad bærrene simre ca. 10 min. Fjern appelsinskallen, og køl kompotten helt af. Hæld det meste af saften fra, og mos eller blend bærrene.
- Pisk fløden stiv og vend forsigtigt pureen i flødeskummet sammen med så meget af saften, som fløden kan opsluge.
- Stil desserten på køl, til den skal bruges. Rør den evt. igennem, og fordel den i portionsglas.