-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Jordskokkesuppe med trøffelolie og kantareller
Jordskokkesuppe med trøffelolie og kantareller... Perfekt forret til nytårsaften eller andre festlige lejligheder.
Jordskokkesuppe med trøffelolie og kantareller
Til 8 personer
1 kg rensede jordskokker
2 bagekartofler
1 pastinak
½ dl olivenolie
1,5 l hønsefond
¼ l piskefløde
½ tsk. friskrevet muskatnød
salt og peber
8 tsk. trøffelolie
500 g kantareller
2-3 spsk smør
salt og peber fra kværn
1. Skræl jordskokker, kartofler og pastinak, og skær dem i tern.
2. Opvarm olien i en gryde, og kom rodfrugterne i. Vend godt rundt, til de har suget olien lidt til sig. Hæld hønsefond over, og kog rodfrugterne, til de er møre, ca. 20 minutter.
3. Blend suppen med stavblender, og tilsæt samtidig fløden. Si gennem en sigte, så suppen bliver blød og helt fri for klumper. Stil til side.
4. Rens kantarellerne, og steg dem sprøde i smør. Krydr med salt og peber. Varm suppen op – den må ikke koge – og smag den til med muskatnød, salt og peber. Hvis den er meget tyk, tilsættes lidt vand. Pisk den godt, så den bliver luftig.
5. Anret i varme suppekopper, og strø kantareller over. Dryp hver suppe med en tsk. trøffelolie. Server med brød.
► SE OGSÅ: Skøn jordskokkesuppe med rødbedechips
► SE OGSÅ: Jordskokkesuppe med havtaske og drys af kaffebønner
► SE OGSÅ: 3 opskrifter med jordskokker