-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Julekonfekt i skaktern
Halter du lidt bagefter med juleforberedelserne, eller har konfekten allerede fået ben at gå på, så får du her opskriften på en nem marcipan og nougatstang, der er hurtige at lave.
1 stang
Ingredienser
- 100 g blød nougat
- 100 g ren rå marcipan
- 100 g mørk chokolade, 60 %
- evt. 3-4 spsk. kagedrys
- Afkøl nougaten i køleskab. Skær nougat og marcipan i 4 ens stænger. Læg dem ovenpå og ved siden af hinanden på husholdningsplast, så de danner en rektangel med skakternmønster. Pres dem let sammen.
- Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, og overtræk konfektstangen. Læg den på husholdningsplastfilm. Pynt evt. med kagedrys. Lad chokoladen størkne.