-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nemme julesild med ingefær
Nemme sild til jul: Sådan laver du hjemmelavede sild med ingefær til jul. Disse gode frokostsild er hurtigt lavet, hvis du kan skaffe friske sildefileter eller har nogle i fryseren. Her får du opskriften på nemme og lækre julesild til julefrokosten. Velbekommen!
Julesild til 8 personer
Total:43 minutter
Arbejdstid:25 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge til at lave nemme julesild
- 8 sildefiletter
- salt & peber
- 10 g frisk ingefær
- 2 fed hvidløg
- 1 frisk chili
- 2 dl vand
- 2 dl sukker
- 2 dl eddike
- ½ tsk. salt
- 1 rødløg
- Tilbehør: Groft rugbrød
Sådan laver du nemme julesild
- DRYS sildefileterne indvendigt med salt og peber.
- LUK sildefileterne, og læg dem i en bradepande med bagepapir.
- SKRÆL ingefæren, og skær den i meget tynde strimler. Pil hvidløgsfeddene, og snit dem fint. Rens chilien, og snit den fint.
- KOG en lage af vand, sukker, eddike, salt, ingefær, hvidløg og chili. PIL rødløget, skær det i tynde skiver, og rør dem i den kogende lage.
- HÆLD den varme lage med fyld over sildene, og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 10-12 min.
- SERVÉR sildene varme, lune eller kolde med groft rugbrød til.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt