-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Kalv på krydret spinat
Hakket kalvekød har sin egen milde smag, og den skal man omgå med nænsomhed som her.
4 personer
Ingredienser
- ca. 600 g hakket kalvekød
- 1 æg
- salt og peber
- Tilbehør:
- 2-3 spsk. pinjekerner
- 300 g babyspinat
- lidt smør
- 1/2 peberfrugt i smalle strimler
- 1 fed hvidløg
- chilipulver
- 1 bdt. persille
- 1 bdt. dild eller estragon
- små, kogte kartofler efter appetit
- Ælt kødet med æg, salt og peber, og form det til ovale boller. Bag dem i ovnen ved 175 gr. i ca. 25 min.
- Rist først pinjekernerne på en tør pande, og skrab dem til side. Svits derefter den skyllede spinat i lidt smør, tilsæt chilipulver, peberfrugt, presset hvidløg og hakket grønt, og varm det hele godt igennem. Drys med pinjekerner.
- Server kødet med spinat og små kartofler.
- TIDSFORBRUG:35 MIN, HERAFARBEJDSTID: 35 MIN.