-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"

Kalvelever med grilltomater
Små, smagstætte tomater giver rigtig gode grilltomater, her serveres de i rigelige mængder sammen med kalvelever, men de passer til alle slags kød.
4 pers.
Ingredienser
- 4 skiver kalvelever
- 15-20 små, solmodne tomater
- 1 fed hvidløg
- et nip oregano
- salt og peber
- Tilbehør:
- ris eller pasta
SÅDAN GØR DU
- Tomaterne halveres og stilles på en bageplade med papir med snitfladen opad. De krydres med meget finthakket hvidløg, et drys oregano og salt, og 5 min. inden de skal bruges, stilles de under grillen, til de falder lidt sammen.
- Leveren pudses af, krydres med salt og peber og ristes hurtigt på begge sider. Serveres med ris eller pasta.