 
        Kålwrap med rejer i sennep-skyr-dressing
Nem lille frokostret, du kan lave på fem minutter. Vil du have lidt mere bid, kan du også røre rejesalaten med 1 spsk god sennep udover karry.
4
Ingredienser
- 300 g pillede, kogte rejer – drænede (køb dem i lage, og dræn dem eller tø frosne rejer op)
- 3 dl skyr
- 2 spsk karry
- friskkværnet sort peper
- 1 håndfuld grønne krydderurter til at pynte med – feks. persille, timian, karse og purløg
- 4 store blade spidskål – ikke de yderste blade, der er for grove, men dem lige under
Sådan gør du:
- Rør rejer, skyr og karry sammen, og smag til med peber.
- Arranger rejesalaten på kålbladene, drys med grønt og servér. Hvis der ikke helt er plads til alt rejesalat, så spis bare en ekstra wrap med det sidste.
- Kcal 132
- Prøv også kålwrap med marinerede kyllingestrimler i tomat
- Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        