Kålwrap med rejer i sennep-skyr-dressing

Kålwrap med rejer i sennep-skyr-dressing

Nem lille frokostret, du kan lave på fem minutter. Vil du have lidt mere bid, kan du også røre rejesalaten med 1 spsk god sennep udover karry.

4

Ingredienser

  • 300 g pillede, kogte rejer – drænede (køb dem i lage, og dræn dem eller tø frosne rejer op)
  • 3 dl skyr
  • 2 spsk karry
  • friskkværnet sort peper
  • 1 håndfuld grønne krydderurter til at pynte med – feks. persille, timian, karse og purløg
  • 4 store blade spidskål – ikke de yderste blade, der er for grove, men dem lige under

Sådan gør du:

  1. Rør rejer, skyr og karry sammen, og smag til med peber.
  2. Arranger rejesalaten på kålbladene, drys med grønt og servér. Hvis der ikke helt er plads til alt rejesalat, så spis bare en ekstra wrap med det sidste.
  3. Kcal 132
  4. Prøv også kålwrap med marinerede kyllingestrimler i tomat
  5. Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/