-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kammuslinger med granatæble
Kammulinger med granatæble - en delikat lille forret, der får smagsløgene i gang.
Kammuslinger med granatæble
En delikat lille forret, der får smagsløgene i gang.
(4 pers.)
4-6 kammuslinger
1 spsk. vodka
4 tsk. korianderolie
kerner fra ½ granatæble
peber og fint salt
1 lime
½ rød frisk chili, befriet for kerner
Korianderolie: (resten kan gemmes, det smager godt til næsten alt)
1 bundt frisk koriander
1 fed hvidløg
peber og fint salt
2-3 spsk. olivenolie
1. Start med korianderolien: Knus den friske koriander sammen med hvidløg, fint salt og peber i en morter. Kom olien ved, og rør sammen.
2. Skær kammuslinger i tynde skiver, og læg dem på en lille tallerken. Kom et par dråber vodka over.
3. Fordel ca. 1 tsk. korianderolie på hver tallerken, og drys med granatæblekerner. Krydr med peber og fint salt, og pres limesaft over. Top med fint hakket rød chili, og server straks.
► SE OGSÅ: Edamame-salat med kammuslinger
► SE OGSÅ: Skummende suppe med ristede hasselnødder, små kammuslinger og jordskokker
► SE OGSÅ: Ristet rugbrød med avocado og ricotta