-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie
Kammuslinger er så lette at tilberede, derfor er denne tapasret perfekt til gæster.
4
Ingredienser
- 18-20 kammuslinger
- Olivenolie og smør
- 1 rødløg, fintsnittet
- 1 fed hvidløg
- 250 g små tomater, halverede
- 2 kviste salvie, bladene heraf
- lidt sherryvineddike
- Salt og peber
- 2 spsk kapers
- Tilbehør: brød.
Sådan gør du:
- Steg kammuslingerne på en pande med lidt olivenolie og smør ca. 2 min på hver side, og krydr med salt og peber. Tag kammuslingerne af panden. Steg rødløg nogle minutter til de bliver møre, tilsæt hvidløg, tomater og salvie, og lad det simre ved jævn varme 4-5 min. Krydr med sherryvineddike, salt, peber og kapers.
- Sving de stegte kammuslinger rundt i tomatkompotten på panden. Anret kammuslinger med en skefuld tomat-kompot, og spis brød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter