Kammuslingesalat med asparges og ærter
Denne salat med kammuslinger, ærter og asparges er en fryd for gane, mave og talje.
4
Ingredienser
- 16 store kammuslinger
- vindruekerneolie til at pensle med
- 1 bdt grønne asparges
- 1 hoved frisesalat
- 200 g bælgede ærter
- lidt ærteblade (alternativt lidt dild)
- Dressing:
- 1-2 tsk wasabi (fra tube)
- saft fra 1 lime
- 2 spsk jordnøddeolie eller anden nøddeolie
Sådan gør du:
- Skær kammuslinger i skiver, pensl dem på begge sider med olie, og grill dem et par minutter på begge sider. Knæk det nederste af aspargesene, og skær hver i to stykker, der derefter flækkes på langs. Anret salaten på et stort fad sammen med asparges, ærter og de grillede kammuslinger, pynt med ærteblade eller dild.
- Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten, og servér den straks.
- Tip: Kammuslingerne kan erstattes af dampet hvid fisk.