Kanelroulade
Arbejdstid: 25 min.Bagetid: 15 min.Ikke fryse-egnet
1 roulade til 8-10 personer
Ingredienser
- Dej:
- 4 æg
- 125 g sukker
- 1 spsk stødt kanel
- 125 g mel
- 1 tsk bagepulver
- Fyld:
- 1 glas marmelade (eller frugtmos, f.eks. figen, æble eller abrikos)
- 2 1/2 dl piskefløde
- Pynt: kanelsukker
- Pisk æg, sukker og kanel til en tyk og luftig creme.
- Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen.
- Fordél dejen jævnt på et stykke bagepapir i en bradepande og bag rouladebunden ved 220 grader i 10-15 min.
- Vend kagen ud på et stykke bagepapir drysset med kanelsukker. Dæk den med et fugtigt viskestykke og lad den afkøle.
- Smør kagen med marmelade eller frugtmos. Pisk fløden til skum og fordél den på kagen.
- Rul sammen til en roulade, der skal stå køligt indtil serveringen.