Kanelroulade

Kanelroulade

Arbejdstid: 25 min.Bagetid: 15 min.Ikke fryse-egnet

1 roulade til 8-10 personer

Ingredienser

  • Dej:
  • 4 æg
  • 125 g sukker
  • 1 spsk stødt kanel
  • 125 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • Fyld:
  • 1 glas marmelade (eller frugtmos, f.eks. figen, æble eller abrikos)
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • Pynt: kanelsukker

  1. Pisk æg, sukker og kanel til en tyk og luftig creme.
  2. Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen.
  3. Fordél dejen jævnt på et stykke bagepapir i en bradepande og bag rouladebunden ved 220 grader i 10-15 min.
  4. Vend kagen ud på et stykke bagepapir drysset med kanelsukker. Dæk den med et fugtigt viskestykke og lad den afkøle.
  5. Smør kagen med marmelade eller frugtmos. Pisk fløden til skum og fordél den på kagen.
  6. Rul sammen til en roulade, der skal stå køligt indtil serveringen.