-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Kanelsmåkager
Disse sprøde kanelsmåkager smager godt til risalamanden. Du kan også servere dem til en kop kaffe efter maden. Er i ikke til kanelsmag, kan du i stedet bruge stødt ingefær.
2-3 plader
Ingredienser
- 125 g hvedemel
- 125 g smør
- 100 g flormelis
- 1 æggeblommer
- 1½ tsk. stødt kanel
- 50 g smuttede, hakkede mandler
- 75 g kandiseret appelsin
- Ælt dejen sammen, og form den til en pølse. Læg den i køleskabet natten over. Skær den ud i tynde skiver, og læg dem på bagepapir.
- Bag kagerne ca. 5-8 min. ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe, de skal være gyldne langs kanten. Men hold godt øje med dem, da de hurtigt bliver for mørke.