-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Karamelpavlovaer med rabarber
Det er den brune farin, der giver en lidt karamelagtig smag til denne pavlova.
8-10 personer
Ingredienser
- Til bagepapiret:
- 10 g smeltet smør
- 2 tsk. majsstivelse
- Desuden:
- 5 æggehvider
- 1 tsk. æbleeddike eller hvidvinseddike
- 110 g sukker
- 110 g brun farin
- 1 spsk. majsstivelse
- 2 dl piskefløde
- 200 g græsk yoghurt, 10 %
- Rabarber:
- 500 g rensede rabarber
- 150 g sukker
- evt. korn af 1 vaniljestang
- Bland rabarberskiver, sukker ogevt. vaniljekorn i en gryde, og laddet trække et par timer. Varm detlangsomt op, og lad det småkogeet par min., til rabarberne er møre.
- Pisk æggehviderne stive med enhåndmixer. Tilsæt eddike. Tilsætsukkeret lidt ad gangen. Tilsætherefter brun farin lidt ad gangen.Rør 1 spsk. majsstivelse i.
- Smør bagepapiret med smør, ogdrys med majsstivelse. Fordel marengseni 8-10 toppe på bagepapir.Glat toppene ud, de skal have enhøjde på ca. 3 cm.
- Bag pavlovaerne i ovnen ved 180gr. i 5 min. på midterste ovnribbe.Skru ned til 150 gr., og bag videreca. 40 min. Sluk for ovnen, og ladpavlovaerne køle af i ovnen. Enpavlova skal have en sprød skal oget skumfidusagtigt indre.
- Pisk fløden til skum, og blandmed yoghurt. Fordel det overpavlovaerne. Fordel halvdelen afrabarbersaucen over. Server medresten af rabarbersaucen.