Karrykylling i pande

Karrykylling i pande

En dejlig, lidt eksotisk ret med det populære kyllingekød.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 18 min.
  • 300 g kyllingeinderfilet eller kyllingebryst
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 1 tsk farin
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk olie
  • 125 g basmatiris
  • ca. 2 dl bouillon
  • 200 g frosne grønne
  • ærter
  • Tilbehør: chutney

  1. Skær evt. kyllingen i mindre stykker og vend dem sammen med fintrevet appelsinskal, farin og karry.
  2. Brun stykkerne på en pande med olie. Vend risene på panden og tilsæt saft fra 1 appelsin og bouillon, i alt 2½ dl. Giv det et opkog under omrøring, skru ned og lad retten simre under låg, til risene er møre, ca. 12 min.
  3. Tilsæt ærter og lad dem blive varme. Servér straks med f.eks. en god chutney.