Karrykylling i pande
En dejlig, lidt eksotisk ret med det populære kyllingekød.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 18 min.
- 300 g kyllingeinderfilet eller kyllingebryst
- 1 usprøjtet appelsin
- 1 tsk farin
- 1 tsk karry
- 1 spsk olie
- 125 g basmatiris
- ca. 2 dl bouillon
- 200 g frosne grønne
- ærter
- Tilbehør: chutney
- Skær evt. kyllingen i mindre stykker og vend dem sammen med fintrevet appelsinskal, farin og karry.
- Brun stykkerne på en pande med olie. Vend risene på panden og tilsæt saft fra 1 appelsin og bouillon, i alt 2½ dl. Giv det et opkog under omrøring, skru ned og lad retten simre under låg, til risene er møre, ca. 12 min.
- Tilsæt ærter og lad dem blive varme. Servér straks med f.eks. en god chutney.