-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Kartoffelrulle med råsyltet gulerod, stegte østershatte og rygeostdressing
I en miljøvenlig vegetarisk version. Savner du kød, kan du sagtens komme stegt kylling eller fisk i rullerne.
4
Total:50 minutter
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 3 ½ dl hvedemel
- 1 tsk salt
- 2 gulerødder
- ½ dl æbleeddike
- ½ dl sukker
- 600 g østershatte
- 25 g smør
- 1 dl rygeost
- 1 dl cremefraiche 18%
- 75 g blandet spæd salat
- purløg
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kog kartofler møre, og mos dem. Køl mosen af, og rør hvedemel og salt i. Lav 12 små kugler af dejen, og rul dem ud til flade pandekager på et meldrysset bord. Steg kartoffelpandekagerne på en tør, varm pande. Stil til side, og dæk med et viskestykke.
- Skræl gulerødderne, og snit i fine strimler. Råsylt dem i 10 min. i en lage af æbleeddike og sukker.
- Krydr østershatte med salt og peber, og steg dem i smør på en pande.
- Bland rygeost med cremefraiche, og smag til med salt og peber.
- Fyld hver kartoffelpandekage med lidt rygeostdressing, salat, syltet gulerod, stegte østershatte og purløg, rul sammen og servér.
- Prøv også spinatsalat med blåmuslinger, rug og pæremayo
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/