-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Kirsas maltboller
Du skal bruge:
½ liter vand
½ liter kærnemælk
1kg manitoba mel
125g havregryn
30g gær
2½ spsk salt
2dl maltekstrakt
Sådan gør du:
Rør alle ingredienser, undtagen salt, sammen i en røremaskine til dejen slipper og er elastisk. Du skal lade den røre længere, end du tror! Dejen skal kunne strækkes ud som et næsten gennemsigtigt lag mellem dine fingre. Rør salt i til sidst og rør yderligere 2 minutter.
Fyld dejen halvt op i forme (har selv bedst erfaring med små silikone muffinsforme – det er som om, de hæver bedre heri end i en aluminiumsform) og lad det hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time.
Bag ved 210 grader i formene i 10 minutter. Herefter tages brødene ud og bages yderligere 10 minutter.
"Velbekomme!"
Få også opskriften på en lækker risotto med svampe
Nøgleord: Maltboller, opskrift, mad, Kirsa Kjærgaard