-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Klassisk kalv
Næringsindhold
- Energi pr. person:570 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:50 %
4
Ingredienser
- 4 små eller 2 store kalveschnitzler (ca. 500 g)
- 2 tsk olivenolie
- salt, friskkværnet peber
- lidt stødt salvie
- 1 mozzarella light
- 35-50 g semidried tomater.
- Bagte kartofler med salt:
- 500 g små, nye vaskede kartofler
- 2 tsk olivenolie
- 3-4 spsk groft salt
- 1 dl rucolablade.
- 350 g kogte, grønne bønner
- 2 spsk hakket persille eller rødløg
- 300 g brød.
Sådan gør du
- Begynd med kartoflerne. Vend dem med olivenolie, bred dem i en bradepande, hvor de kan ligge i ét lag, drys salt over og bag dem møre i ovnen ved 200 – 225 grader, 20 – 30 minutter, afhængig af størrelsen. Del og vend kartoflerne med rucola.
- Dup kødet tørt og steg eller grill det hurtig 2-3 minutter på hver side. Drys salt, peber og salvie på.
- Skær osten i tykke skiver, læg dem på kødet, top med tomater og servér med kartofler, bønner og brød.