-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Klassisk minestrone
Superskøn, varmende og fyldig grønsagssuppe.
4
Ingredienser
- 1 finthakket løg
- 2-3 skiver pancetta i tern eller strimler
- 1 spsk olivenolie
- 2-3 fed finthakkede hvidløg
- 1 stor, hakket gulerod
- 1-2 stilke snittet bladselleri
- 1 grofthakket courgette
- 100 g snittede grønne bønner
- 1 dåse hakkede, flåede tomater
- ca. 1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
- salt, peber
- lidt frisk eller tørret oregano
- 75 g småpasta, f.eks. makaroni
- 1 dåse velafdryppede cannellini beans
- 1 håndfuld friske spinatblade
- 200 g fuldkornsbrød
- 35 g reven parmesan
Sådan gør du:
- Sauter løg og pancetta i en stor gryde i olivenolie. Tilsæt hvidløg samt alle grønsager og sauter videre 3-4 minutter.
- Hæld tomater samt bouillon ved, krydr med salt, peber, evt. lidt oregano og lad det hele snurre under låg i ca. 20 minutter. Drys pastaen i suppen, kog, til den er al dente og vend derefter bønnerne i.
- Varm suppen godt igennem, smag den til med krydderier og server den varm med lidt friske spinatblade på toppen, brød og reven parmesan.