-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Kødboller i rejesovs med forårsgrønt
4 personer
Ingredienser
- Kødboller i rejesovs med forårsgrønt
- 500 g hakket svineog/eller kalvekød maks. 7 % fedt
- 2 tsk. salt
- 4 spsk. hvedemel
- 1 æg
- ca. 2 dl mælk
- friskkværnet peber
- Rejesovs:
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. mel
- 4 dl kogevand fra bollerne
- 1 dl piskefløde
- 200 g pillede rejer (evt. afdryppede eller optøede)
- ca. 1 spsk. citronsaft
- Fyld:
- 1 grønt blomkål eller et almindeligt (i små buketter)
- 100 g ærter
- 1 lille bdt. dild
- Tilbehør:
- kogte kartofler
- Rør kødet sejt med salt. Rør gradvist mel,æg og mælk i, og rør, til farsen er smidig. Stilden i køleskabet ca. 30 min., og rør evt. meremælk i.
- Form 25-30 stk. mellemstore kødbollermed en ske, og læg dem i næsten kogende,letsaltet vand. Lad kødbollerne koge ca. 12min., eller til de stiger op til overfladen afvandet.
- Mens kartoflerne koger, kan blomkålsbuketternedampes 4-5 min. i en si over densamme gryde.
- Rejesovs: Smelt smørret, og lad detopsuge melet. Tilsæt gradvist kogevandet ogpiskefløden, og pisk godt, mens sovsen kogerigennem – det tager ca. 5 min.
- Tilsæt de varme kødboller og rejerne, bringsovsen op til kogepunktet, og smag den tilmed salt, peber og citronsaft. Vend ærterne,de dampede blomkålsbukketter og dild isovsen, og server straks retten med de kogtekartofler.