-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kokoskage med citron
En overdådig lagkage, lagt sammen af hjemmebagtekokosbunde omkring en fløjlsblød citroncreme.
Ingredienser
- Arbejdstid: 1 time
- Koge/bagetid: 40 min.
- Fryse-egnet uden pynt
- Kagebunde:
- 4 æg
- 425 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- 225 g blødt smør
- 375 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 dl kokosmælk eller mælk
- 3 dl kokosmel (ca. 100 g)
- Citroncreme:
- 3 æggeblommer
- 150 g sukker
- 3 spsk majsstivelse
- 2 dl mælk eller fløde
- 2-3 usprøjtede citroner
- 3 pasteuriserede æggehvider
- Citronsirup:
- 1 dl sukker
- 1½ dl vand
- ½ dl citronsaft
- Pynt:
- ¼ l piskefløde
- 100 g kokosmel eller kokosflager
- Smør 2 springforme(22-24 cm) med smørog drys dem med mel.Tænd ovnen på 160 gradervarmluft.Del æggene i blommerog hvider. Sigt mel og bagepulver sammen og tilsæt salt.
- Pisk smør og sukker cremet og pisk æggeblommernei en ad gangen.Pisk vaniljesukker i. Vend melet i dejen skiftevis med mælken. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen lidt ad gangen. Vend kokosmel i dejen.
- Fordel dejen i de to smurte forme og bag kagerne 35-40 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte, og lad dem hvile i formene 5 min., før de løsneskanten rundt og vendes ud på en rist til afkøling.
- Citroncreme:
- Pisk æggeblommer, sukker, majsstivelse og mælk eller fløde sammen i engryde. Tilsæt fintrevet citronskal og 1 dl citronsaft og pisk cremen over varmen, til den når kogepunktet. Kog igennem under omrøringi 1 minut og hældcremen over i en skål til afkøling. Pisk den kolde citroncreme igennem. Pisk de pasteuriserede æggehvider stive og tilsætevt. en smule sukker, så de bliver glatte. Vend æggehviderne i citroncremen.
- Citronsirup:
- Kog sukker, vand og citronsaft, til sukkeret er helt opløst. Stil siruppen tilafkøling.
- Kagen:
- Del hver kage i to bunde. Dryp demmed citronsirup og læg dem sammen medcitroncreme i en ren springform. Dæk medplastfilm og stil kagen koldt i mindst 3 timer.Flyt kagen over på et fad og pynt den med flødeskum og ristetkokosmel eller kokosflager.