Kotelet & korn
Saftig smagfuld kotelet med fyldig kornsalat… og selvfølgelig grønne asparges.
4
Ingredienser
- 200 g korn, f.eks. perlebyg, rug eller spelt
- 500 g grønne asparges
- 1 spsk olie til pensling
- 1 bakke babyspinat
- 125 g mozzarella
- 1 bundt radiser
- 4 svinekoteletter
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kog kernerne som angivet på emballagen og afdryp. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Pensl aspargesene med olien og grill dem på en varm grillpande i ca. 3 min. på hver side. Skyl spinaten og slyng den tør. Skær mozzarella i mindre stykker. Skær radiser i skiver. Vend korn med asparges, spinat, mozzarella og radiser. Krydr med salt og peber. Krydr kødet med salt og peber og grill det på en varm grillpande i ca. 3 min. på hver side afhængig af tykkelse. Server med korn og aspargessalat.