asparges

Kotelet & korn

Saftig smagfuld kotelet med fyldig kornsalat… og selvfølgelig grønne asparges.

4

Ingredienser

  • 200 g korn, f.eks. perlebyg, rug eller spelt
  • 500 g grønne asparges
  • 1 spsk olie til pensling
  • 1 bakke babyspinat
  • 125 g mozzarella
  • 1 bundt radiser
  • 4 svinekoteletter
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog kernerne som angivet på emballagen og afdryp. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Pensl aspargesene med olien og grill dem på en varm grillpande i ca. 3 min. på hver side. Skyl spinaten og slyng den tør. Skær mozzarella i mindre stykker. Skær radiser i skiver. Vend korn med asparges, spinat, mozzarella og radiser. Krydr med salt og peber. Krydr kødet med salt og peber og grill det på en varm grillpande i ca. 3 min. på hver side afhængig af tykkelse. Server med korn og aspargessalat.