-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
Gulerodspuré smager også godt til stegt kylling, stegt hvid fisk og oksesteg.
4 personer
Ingredienser
- Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
- 4 koteletter
- salt, peber
- olivenolie til stegning
- Gulerodspuré med rosmarin:
- 2 løg
- 5 gulerødder
- 1 spsk. finthakket frisk rosmarin
- 3 dl bouillon
- 1 spsk. citronsaft
- Tilbehør:
- brød og grøn salat
- Krydr kødet med salt og peber. Varm olien oppå en pande, og brun koteletterne ca. 1 min. påhver side. Steg dem færdige ved jævn varme 3-4min. på hver side.
- Hak løget. Skræl gulerødderne, og skærdem i skiver. Kog løg, gulerødder og rosmarin ibouillon ca. 30 min. under låg. Blend det jævnt ien foodprocessor eller stavblender. Kog op igenunder omrøring, og smag til med citronsaft, saltog peber. Server puréen til koteletterne.