Koteletter med porre og persille

Koteletter med porre og persille

Giv de klassiske koteletter nyt liv med spændende tilbehør.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid:12-15 min.
  • 2 svinekoteletter
  • salt og peber
  • smør til stegning
  • 2 porrer
  • 500 g kartofler
  • 25 g smør
  • 2 dl bouillon eller vand
  • salt og peber
  • persille

  1. Rens porrerne og skrub eller skræl kartoflerne. Skær dem i skiver og kom dem i en sautérpande eller gryde med 25 g smør, bouillon/vand, salt og peber. Damp dem møre under låg ca. 10 min.
  2. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem på en pande med smør ca. 4 min. på hver side. Tag låget af kartoflerne og lad dem koge, så væsken koger næsten helt ind.
  3. Vend hakket persille i og server til koteletterne.