Kræmmerhuse med guf og hindbær
Kræmmerhuse med guf og bær er den perfekte dessert efter en lækker frokost eller middag.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 3 min.
- Ikke fryse-egnet
- 16 kræmmerhuse (færdigkøbte)
- 500 g friske bær (f.eks. hindbær og blåbær)
- Appelsinguf:
- 3 æggehvider (pasteuriserede, 1 dl)
- 250 g sukker
- 1-2 appelsiner (økologisk, 1 dl saft + fintrevet skal)
- Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Kog sukker, appelsinskal og saft igennem, til sukkeret er opløst.
- Pisk den kogende sukkerlage i æggehviderne i en tynd stråle og pisk, til massen er stiv og blank (ca. 5 min.).
- Fyld kræmmerhusene med guf og pynt med bær.
- Du kan også anrette kræmmerhuse, guf og bær hver for sig, så gæsterne selv kan fylde dem.