salat

Krydret kyllingesalat

Savner du inspiration til at tabe et par kilo eller gerne vil holde vægten.

4

Ingredienser

  • 2 store stykker kyllingebrystfilet
  • ½ tsk five spice-krydderi eller god paprika
  • salt, peber
  • 2 tsk majsolie
  • 2 stilke bladselleri
  • 2-3 miniagurker eller ½ almindelig agurk
  • 1 fintsnittet gulerod
  • 1 mini romainesalat eller
  • 1 håndfuld feldsalat
  • kødet af 2 mangoer
  • 1 bdt mynte
  • KARRYDRESSING:
  • 2 dl skyr
  • ½ dl stærk mangochutney
  • 1 tsk rød karrypasta
  • TILBEHØR:
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Gnid kyllingekødet med five spice-krydderi, salt og peber, steg det ca. 4 minutter på hver side, lad det afkøle og skær det i passende stykker. Skær bladselleri og agurk i lange tynde strimler, læg dem i en skål med koldt vand og sæt dem i køleskabet. Bræk salaten i mundrette stykker og skær ligeledes mangoerne i passende stykker. Bland alle ingredienser inkl. mynte. Rør og smag skyren til med rød karrypasta og mangochutney og server den til salaten med brød.
  2. ENERGI PR. PERSON: 410 kcal, fedt 20%, protein 34%, kulhydrat 46%.