-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Krydret rødkål med hyldebærsaft
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Kogetid:
- ca. 1 time
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 10 portioner)
- 500 g rødkål (i strimler)
- 1 dl hyldebærsaft
- krydderier (nellike, laurbærblade, kanelstang, peber, stjerneanis)
- 1 løg (hakket)
- 2 spsk andefedt eller olie
- ½ dl æbleeddike
- 2 spsk sukker
- salt og friskkværnet peber
- Kog hyldebærsaft med tørrede krydderier i 5 min., og lad det trække i et kvarter.
- Steg rødkål og løg i fedt eller olie i en stor tykbundet gryde og hæld saften i gryden igennem en si.
- Lad rødkålen småkoge under låg i 1 times tid.
- Smag rødkålen til med eddike, sukker, salt og peber.