-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Kylling i Römertopf med æble, salvie, selleri, rosmarin & oliven
Römertopf er en slags lergryde eller stegeso. Du kommer en masse skønne urter, grønt og kød i den – ind i ovnen og så står den der og hygger sig. Alle vitaminer og mineraler bliver i gryden. Det er en virkelig dejlig og nem måde at lave mad på.
4
Ingredienser
- 1 stor økologisk kylling
- 2 æbler
- 1 bundt salvie
- ½ selleri
- 1 bundt rosmarin
- 20 kalamata-oliven
- 1 økologisk citron
- 2 dl hvidvin
Sådan gør du
- Kom hele molevitten ned i din Römertopf – kyllingen først og derefter de resterende ingredienser.
- Følg instruktionen for stegesoens brug, men regn med, at retten skal have ca. 1 time ved 225 grader.