-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kylling med couscous
Næringsindhold
- Energi pr. person:520 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:33 %
- Kulhydrat:47 %
4
Ingredienser
- 450 g kyllingefilet
- 1 spsk dukkah
- salt, peber
- 2 dl grønsagsbouillon
- 2 dl fuldkorns-couscous
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 dåse kikærter
- 1 bæger salattern, 150 g
- 2 rødløg
- 1/2 dl hakket persille
- 1 stor håndfuld mynteblade
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Krydr kyllingefileterne med dukkah og steg dem ca. 5 min. på hver side ved middelvarme. Bring grønsagsbouillon i kog, tilsæt couscous, læg låg på gryden og sluk for varmen. Lad det trække 5 min., rør grynene løse med en gaffel og bland med olivenolie og citronsaft. Tilsæt skyllede afdryppede kikærter, salattern, rødløg i skiver og krydderurter. Bland og server salaten til kyllingen sammen med brød.