Opskrift på kylling med couscous

Kylling med couscous

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    47 %

4

Ingredienser

  • 450 g kyllingefilet
  • 1 spsk dukkah
  • salt, peber
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 2 dl fuldkorns-couscous
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 dåse kikærter
  • 1 bæger salattern, 150 g
  • 2 rødløg
  • 1/2 dl hakket persille
  • 1 stor håndfuld mynteblade
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Krydr kyllingefileterne med dukkah og steg dem ca. 5 min. på hver side ved middelvarme. Bring grønsagsbouillon i kog, tilsæt couscous, læg låg på gryden og sluk for varmen. Lad det trække 5 min., rør grynene løse med en gaffel og bland med olivenolie og citronsaft. Tilsæt skyllede afdryppede kikærter, salattern, rødløg i skiver og krydderurter. Bland og server salaten til kyllingen sammen med brød.