Opskrift på kylling med fennikel og rød peber

Kylling med fennikel og rød peber

En enkel og rustik ret, som smager skønt af den friske salvie.

4

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • olivenolie
  • ca. 400 g kyllingeinderfilet
  • 2 dl hvidvin
  • 1 ½ dl kyllingebouillon eller fond
  • 1 fennikel
  • 2 røde peberfrugter
  • 3-4 kviste frisk salvie
  • 1 lille glas sorte oliven
  • salt og peber.
  • Tilbehør: ris

Sådan laver du kylling

  1. Hak hvidløg og løg og svits begge dele i lidt olivenolie. Steg kyllingefileterne med efter et par minutter, og hæld hvidvinen på. Lad den koge ned, og tilsæt fonden.
  2. Skær fennikelen i tynde skiver, og peberfrugten i tykke skiver. Kom det i sammen med den friske salvie og de sorte oliven. Lad retten simre i ca. 20 min, indtil kyllingen er mør.
  3. Kog imens risene efter anvisning på posen.