Kylling med fennikel og rød peber
En enkel og rustik ret, som smager skønt af den friske salvie.
4
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- olivenolie
- ca. 400 g kyllingeinderfilet
- 2 dl hvidvin
- 1 ½ dl kyllingebouillon eller fond
- 1 fennikel
- 2 røde peberfrugter
- 3-4 kviste frisk salvie
- 1 lille glas sorte oliven
- salt og peber.
- Tilbehør: ris
Sådan laver du kylling
- Hak hvidløg og løg og svits begge dele i lidt olivenolie. Steg kyllingefileterne med efter et par minutter, og hæld hvidvinen på. Lad den koge ned, og tilsæt fonden.
- Skær fennikelen i tynde skiver, og peberfrugten i tykke skiver. Kom det i sammen med den friske salvie og de sorte oliven. Lad retten simre i ca. 20 min, indtil kyllingen er mør.
- Kog imens risene efter anvisning på posen.