Kylling med hvidløg og balsamico

Kylling med hvidløg og balsamico

En spændende og rigtig velsmagende kyllingeret.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stege/kogetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 kyllingefileter
  • 1 helt hvidløg
  • 150 g bacon (i tern eller strimler)
  • 2 skalotteløg (fintsnittet)
  • 3-4 spsk balsamico
  • 2 dl hønsebouillon
  • Tilbehør: kartoffelmos og grønsager

  1. Del hvidløget i fed og pil dem. Giv dem et opkog i koldt vand. Skift vandet og gentag processen 4-6 gange.
  2. Steg baconternene sprøde på en pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  3. Brun kyllingefileterne på panden og sæt dem til side. Steg nu de fintsnittede skalotteløg på panden og tilsæt hvidløgsfed og kyllingefileter. Tilsæt balsamico og bouillon og lad retten simre under låg ca. 10 min.
  4. Tag kødet op og blend sovsen jævn.
  5. Smag til med salt og peber og servér med kartoffelmos, bacondrys og grønsager.