Kylling med sennep/citronsovs

Kylling med sennep/citronsovs

Kylling med sennep/citronsovs er let og lækker aftensmad.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stege/kogetid: 15 min.
  • 2 stk. kyllingebryst
  • salt og peber
  • 15 g smør eller olie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 1 ½ dl bouillon eller vand
  • 1 dl piskefløde
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1 spsk dijonsennep
  • frisk timian
  • 1 laurbærblad

  1. Krydr kyllingekødet med salt og peber og brun dem på en pande med smør eller olie.
  2. Hak løg, hvidløg og gulerødder fint (brug evt. en minihakker/foodprocessor) og vend det på panden.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre ca. 10 min. ­– vend kødet et par gange undervejs.
  4. Smag sovsen til med salt og peber og servér retten med kartofler, ris eller pasta.