Opskrift på kylling på rødder

Kylling på rødder

Nemmere kan det ikke blive. Kylling og grønt i et fad.

4

Total:1 time 15 minutter

Ingredienser

  • 4 pastinakker
  • 8 gulerødder, gerne i forskellige farver
  • 8 kartofler
  • 4 løg
  • 1 kylling
  • Salt og peber
  • 1 bundt estragon

Sådan laver du kyllingen

  1. Skrub eller skræl rødderne og skær dem evt. lidt ud. Flæk løgene og fjern evt. skallerne. Kom det hele op i et fad og læg kyllingen ovenpå. Krydr godt med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 1 time. Kyllingens stegesky sørger nu for en dejlig 'sauce' til grøntsagerne.
  2. Inden servering skæres kyllingen ud og grøntsagerne blandes godt sammen med stegesky og grofthakket estragon.