-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kylling, salsa og søde kartofler
Næringsindhold
- Energi pr. person:460 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:50 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingefileter, ca. 600 g
- 2 tsk chipotlepaste eller mexicansk krydderiblanding.
- 1 kg søde kartofler
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber.
- 2 store ferskner
- 3 tomater
- 2 kiwi
- 1 rødløg
- 2 spsk hakket mynte
- 1 spsk hvidvinseddike
Sådan gør du
- Krydr kyllingefileterne.
- Skrub kartoflerne og skær dem i både. Pensel bådene med olie. Steg kartoflerne og kyllingefileter på en grillpande ca. 14 min. ved middelvarme. Vend dem efter 7 minutter.
- Skær ferskner, tomater og skrællet kiwi i tern. Hak rødløget og bland med ferskner, tomater, kiwi, mynte og hvidvinseddike.
- Smag salsaen til med salt og peber og servér den til kyllingen og kartoflerne.