Kyllingeburger med grønt fyld
En burger er jo ikke bare en burger – det ved du, når du har smagt denne udgave i grovbolle og med masser af grønt.
4
Ingredienser
- 500 g hakket kyllingekød
- 1 finthakket løg
- 1 fed knust hvidløg
- 1 æg
- salt, friskkværnet peber
- 25 g groftreven brødkrumme
- 1 dl grofthakket basilikum.
- 2 tsk olivenolie til stegning.
- 4 tynde skiver parmaskinke.
- 4 grove durumciabatta a 80 g
- 1 håndfuld feldsalat
- 1 håndfuld sukkerærtespirer
- 1 håndfuld brøndkarse
- ½ agurk i brede bånd.
- 2 tsk citron-olivenolie.
Sådan gør du:
- Rør kødet med de to slags løg, æg samt salt, peber, brødkrumme og basilikum. Del og form kødet til 4 burgere, der steges i 3–4 minutter på hver side på panden i varm olivenolie. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 225°, 4–5 minutter.
- Lun og flæk bollerne, læg dem sammen med burgere og alt det gode grønne og server.
- Energi pr. person: 510 Kcal, fedt 29%, protein 32%, kulhydrat 39%.