-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Kyllingesalat med kål og rødbeder
En vitaminrig udgave af den klassiske kyllingesalat med mayonnaise, der smager så godt som sandwichfyld.
Kyllingesalat
(4 pers.)
250 g grønkål
½ knoldselleri (eller ¼, hvis den er stor!)
3 forårsløg
400 g kogt kylling
1 håndfuld frisk oregano, grofthakket
5 spsk. mayonnaise
3 spsk. græsk yoghurt 10 %
salt og friskkværnet peber
8 skiver syltede rødbeder, i strimler
125 g fintrevet parmesanost
1. Snit grønkålen fint. Riv selleri, og skær forårsløgene i tynde strimler.
2. Skær eller riv kyllingen i mundrette bidder. Brug gerne en gaffel, så den trevler lidt. Bland kål, selleri, forårsløg og kylling med oregano.
3. Rør mayonnaisen sammen med græsk yoghurt, og rør det sammen med kyllingeblandingen. Smag til med salt og peber.
4. Skær de syltede rødbeder i strimler, og vend dem forsigtigt i salaten. Drys med parmesanost, og server med baguette eller andet lækkert brød.
KLIK HER OG SE OPSKRIFTEN: Forårsruller med rosenkål og tigerrejer