Kyllingesandwich med tapenade og bacon

Kyllingesandwich med tapenade og bacon

Ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 1 spsk. olie
  • 4 spsk. oystersauce
  • salt, peber
  • 1 langt fuldkornsflute
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. sort tapenade
  • romainesalat
  • 8 skiver stegt bacon
  • 2 tomater
  • 1 lille gul peber
  • Tilbehør:
  • gulerødder og agurk i stave

  1. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad. Smør olie og oystersauce over. Krydr med salt og peber. Stil kyllingebrysterne i ovnen på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20-25 min., til de er gennemstegte.
  2. Skær fluten i 4 stykker. Flæk dem. Smør mayonnaise og tapenade på. Læg salatblade på. Skær kødet i skiver, og fordel det over. Steg baconen, og læg baconskiver over. Fordel skiver af tomat- og peberfrugtskiver over. Krydr med salt og peber. Luk sandwichene. Server med gnavegrønt.