Kyllingeschnitzel med rucola og kartoffelsalat
En ret fyldt med letfordøjelige næringsstoffer og en sammensætning, der sikrer, at dit blodsukker stiger langsomt og stabilt.
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst
- saft af 1 citron
- 2 spsk kapers
- smør og olivenolie til stegning
- salt og peber
- Rucola og kartoffelsalat:
- 300 g små kartofler
- 100 g rucola
- Dressing:
- 50 g græskarkerner
- 1 økologisk citron
- ½ dl olivenolie
- 1 tsk salt til dressing + 1 nip
- salt til græskarkernerne
Sådan gør du:
- Bank kyllingebrystet fladt og steg det i lidt smør og olie. Krydr med salt
- og peber. Pres citronsaft ud over kyllingen og drys med kapers ved servering. Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre. Rist græskarkernerne på en tør pande med lidt salt, indtil de popper. Riv skallen fra en ½ citron og bland det med saften fra hele citronen. Tilsæt olie og salt. Bland dressingen og hæld den over kartoflerne, mens de endnu er varme. Læg rucola og græskarkerner oven på kartoflerne.
- Tips: kylling sammen med kartofler til aftensmad fremmer dannelsen AF søvnhormonet melatonin, så du sover bedre.