Kyllingespyd med nudelsalat

Kyllingespyd med nudelsalat

Der er intet om sommeren som grillmad. Her i form af kyllingespyd men nudelsalat.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • 300 g kyllingeinderfilet (evt. med thaimarinade)
  • 4 spsk soja
  • 1 lime
  • 2 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 tsk sukker
  • 1 pakke ægnudler
  • 2-3 gulerødder
  • 150 g sukkerærter
  • 2 forårsløg

  1. Rør 2 spsk soja sammen med 1 spsk limesaft, 1 fed knust hvidløg og 1/4 finthakket chili.
  2. Vend kødet i marinaden og lad det trække 15-20 min.
  3. Rør en dressing sammen af 2 spsk soja, 2 spsk limesaft, 1 fed knust hvidløg, 1/4 finthakket chili (uden frø og mellemvægge), peanutbutter og sukker.
  4. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Afkøl dem i koldt vand og hæld dem på en sigte.
  5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler eller riv dem groft.
  6. Rens sukkerærter og forårsløg og snit dem fint.
  7. Vend nudler og grønsager i dressingen.
  8. Træk kødet på spyd, pensl evt. med lidt olie og steg dem på en varm grill ca. 10 min. – vend dem nogle gange undervejs.