Lækker hindbærsorbet

Lækker hindbærsorbet

4-6 personer

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 4 dl vand
  • 2 spsk. citronsaft
  • 500 g hindbær
  • 1 1⁄2 pasteuriseret æggehvide,
  • svarer til 1 af de små bægre
  • 3 spsk. flormelis
  • Pynt: hindbær og flødeskum
  • Tilbehør:
  • flødeskum eller vanilleis rørt til softice

  1. Kog en ufarvet sirup af sukker,vand og citronsaft. Komhindbær i, og kog det sammen2 min. Pres hindbærmassengennem en sigte. Afkøl. Frysmassen i ca. 2 timer.
  2. Miks isen igennem i foodprocessoren.
  3. Pisk æggehviderne stive.Pisk flormelis i til sej marengs.Vend marengsmassen i isen.Frys igen.Hvis du vælger at fryse sorbeteni en ismaskine, kan dukomme marengsen i saftenfra starten af indfrysningen.Server sorbeten med friskehindbær og flødeskum.