-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Leverpostej
Leverpostej
- Tilberedningstid: 45 min.
- Bagetid: ca. 1 1/4 time
- Fryse-egnet
- 500 g svinelever
- 250 g spæk
- 1 lille løg
- 50 g smør
- 4 spsk mel
- 2 1/2 dl mælk
- 2 æg
- 1 æble
- 2 tsk groft salt
- peber
- 1-2 tsk allehånde
- 1/2 tsk nellike
- Hak lever, spæk og løg, f.eks. i en foodprocessor.
- Smelt smørret, rør melet i og spæd med mælken under omrøring. Lad afbagningen koge igennem.
- Tag gryden fra varmen og lad afbagningen svale. Tilsæt den hakkede leverblanding.
- Rør æggene i ét ad gangen. Tilsæt 1 revetæble og krydr med salt, peber, allehånde og nellike.
- Kom blandingen i en form.
- Bag leverpostejen på nederste rille ved 175 grader ca. 11/4 time. Garnér med ristet bacon.