-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Lækre morgenhorn
Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse lækre morgenhorn.
16 stk.
Ingredienser
- 50 g smør
- 3 dl mælk
- 25 g gær
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. sukker
- ca. 450 g mel
- æg til pensling
- drys evt. med sesam, nigellafrø, birkes el.lign.
- Smelt smørret i en kasserolle eller i mikroovn. Tilsæt mælk, og hæld væsken over smuldret gær, salt og sukker. Tilsæt det meste af melet, og ælt dejen igennem. Lad den hæve ca. 40 min.
- Ælt dejen let, og tril den til en kugle. Sigt mel ud over bordet og dejen, og tryk og rul den ud i en cirkel, der måler 50-55 cm i diameter. Tjek jævnligt, om den slipper bordet, eller om der skal mere mel til.
- Del dejen i 16 kiler, og rul dem sammen. Sæt dem til efterhævning i ca. 40 min. på bagepapir på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg, kom evt. lidt drys på, og bag hornene ved 220 gr. i ca. 13 min.