Laks i pakker
4 personer
Ingredienser
- 400 g laksefilet
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
- 4 stykker bagepapir
- 40 x 40 cm
- 200 g spinat
- 6 forårsløg
- 3 tomater
- Tilbehør
- kartofler
- Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Dryp med citronsaft, og drys med salt og peber. Læg fisken på bagepapiret.
- Skyl spinaten grundigt, og damp den i det vand, der følger med, til den falder sammen. Afdryp spinaten, og fordel den over laksen. Snit løgene, skær tomaterne i skiver, og fordel dem over fisken. Krydr med salt og peber.
- Saml papiret op om fisk og fyld, og luk med en papirclips. Stil pakkerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min. til fisken netop er mør. Servér fiskepakkerne med kartofler.
- TIDSFORBRUG:40 MIN., HERAFARBEJDSTID: 20 MIN.
- 1700 kilojoule (410 kcal)Protein: 25 g – 25 %Kulhydrat: 50 g – 50 %Fedt: 11 g – 25 %