Laks i pakker
4 personer
Ingredienser
- 400 g laksefilet
 - 1 spsk. citronsaft
 - salt og peber
 - 4 stykker bagepapir
 - 40 x 40 cm
 - 200 g spinat
 - 6 forårsløg
 - 3 tomater
 - Tilbehør
 - kartofler
 
- Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Dryp med citronsaft, og drys med salt og peber. Læg fisken på bagepapiret.
 - Skyl spinaten grundigt, og damp den i det vand, der følger med, til den falder sammen. Afdryp spinaten, og fordel den over laksen. Snit løgene, skær tomaterne i skiver, og fordel dem over fisken. Krydr med salt og peber.
 - Saml papiret op om fisk og fyld, og luk med en papirclips. Stil pakkerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min. til fisken netop er mør. Servér fiskepakkerne med kartofler.
 - TIDSFORBRUG:40 MIN., HERAFARBEJDSTID: 20 MIN.
 - 1700 kilojoule (410 kcal)Protein: 25 g – 25 %Kulhydrat: 50 g – 50 %Fedt: 11 g – 25 %