4 personer

Ingredienser

  • 400 g laksefilet
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 4 stykker bagepapir
  • 40 x 40 cm
  • 200 g spinat
  • 6 forårsløg
  • 3 tomater
  • Tilbehør
  • kartofler

  1. Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Dryp med citronsaft, og drys med salt og peber. Læg fisken på bagepapiret.
  2. Skyl spinaten grundigt, og damp den i det vand, der følger med, til den falder sammen. Afdryp spinaten, og fordel den over laksen. Snit løgene, skær tomaterne i skiver, og fordel dem over fisken. Krydr med salt og peber.
  3. Saml papiret op om fisk og fyld, og luk med en papirclips. Stil pakkerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min. til fisken netop er mør. Servér fiskepakkerne med kartofler.
  4. TIDSFORBRUG:40 MIN., HERAFARBEJDSTID: 20 MIN.
  5. 1700 kilojoule (410 kcal)Protein: 25 g – 25 %Kulhydrat: 50 g – 50 %Fedt: 11 g – 25 %