4 personer

Ingredienser

  • 4 laksefiletstykker, ca. 125 g stk.
  • 2 spsk. hvedemel
  • salt, peber
  • 1 spsk. olie
  • Blommesalsa med chili:
  • 6 store blommer
  • 1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
  • 2 tsk. sukker
  • 4 forårsløg
  • 1 rød chilipeber
  • 1 dl majskerner, gerne kerner skåret af en friskkogt majs
  • Tilbehør: ris, gerne naturris

  1. Vend fisken i hvedemel, salt og peber. Steg den i olie på en slip let-pande.
  2. Skær blommerne i små tern, kom dem i en skål, og tilsæt eddike og sukker. Snit forårsløgene, og vend dem i blommerne sammen med finthakket, renset chilipeber og majskerner.
  3. Lad gerne salsaen trække en times tid i køleskabet. Passer også godt til stegt kylling eller en skinkeschnitzel.