-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Laks med mangocoleslaw
4 personer
Ingredienser
- 500 g laksefilet
- 2 spsk. ahornsirup
- 2 spsk. sojasauce
- salt, peber
- Mangocoleslaw
- 250 g finsnittet hvidkål
- 1 mangofrugt
- 2 gulerødder
- Dressing
- 2 spsk. light mayonnaise
- 2 spsk. skummetmælksyoghurt
- 1 spsk. citronsaft
- 2 tsk. sukker
- 1 tsk. dijonsennep
- salt, peber
- Pynt
- limebåde og evt. lidt grøn salat
- Skær fisken i 4 ens stykker, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Bland ahornsirup og sojasauce, og kom det over fiskestykkerne. Krydr med salt og peber. Steg fisken i ovnen ved 225 gr. i ca. 10 min. på midterste ovnribbe.
- Skræl gulerødder og mango. Skær gulerødderne i stænger og mangoen i både. Bland med hvidkål. Rør dressingen sammen, og vend den i kålblandingen.
- TIDSFORBRUG:40 MIN., HERAFARBEJDSTID: 30 MIN.