Laks med savojkål og mangosauce

Laks med savojkål og mangosauce

4 personer

Ingredienser

  • 400 g laksefilet, skåret i 4 ens stykker
  • 3 spsk. oyster sauce
  • 300 g snittet savojkål
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl vand
  • Mangosauce:
  • 1 moden mango
  • 2 dl bouillon
  • lime- eller citronsaft
  • salt, peber
  • Pynt: limebåde

  1. Læg laksestykkerne på bagepapir. Pensl dem med oyster sauce, og kom dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 10 min.
  2. Svits kål og hakket løg i olie i en gryde. Kom 1 dl vand ved, og damp grønsagerne møre ca. 5 min. under låg. Afdryp grønsagerne.
  3. Skræl mangoen, og skær kødet i tern. Kog mangokød og bouillon sammen i 5 min. Blend det, og smag til med limesaft, salt og peber. fordel kål og laks på tallerkner, og kom saucen omkring. Pynt med limebåde.