Laks med savojkål og mangosauce
4 personer
Ingredienser
- 400 g laksefilet, skåret i 4 ens stykker
- 3 spsk. oyster sauce
- 300 g snittet savojkål
- 1 løg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 dl vand
- Mangosauce:
- 1 moden mango
- 2 dl bouillon
- lime- eller citronsaft
- salt, peber
- Pynt: limebåde
- Læg laksestykkerne på bagepapir. Pensl dem med oyster sauce, og kom dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 10 min.
- Svits kål og hakket løg i olie i en gryde. Kom 1 dl vand ved, og damp grønsagerne møre ca. 5 min. under låg. Afdryp grønsagerne.
- Skræl mangoen, og skær kødet i tern. Kog mangokød og bouillon sammen i 5 min. Blend det, og smag til med limesaft, salt og peber. fordel kål og laks på tallerkner, og kom saucen omkring. Pynt med limebåde.