-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Lam i hvidløg
4 personer
Ingredienser
- 300 g lammeculotte
- 1 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. timian
- salt, peber
- citronbåde til pynt
- Tilbehør: Evt. aïoli
- Skær culotte i 1½ cm tykke skiver, og vend dem godt sammen med olivenolie, hvidløg, timian, salt og peber.
- Steg kødet 6-8 min. i alt. Server med aïoli, pynt med citronbåde.