-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Lam, peberfrugt & artiskok
Alt i én gryde.
4
Ingredienser
- 400-500 g lammekød (bov)
- 1 spsk olie
- 1 tsk spidskommen
- salt, peber
- 3 løg i tykke både
- 2 fed hakket hvidløg
- 2-3 udkernede, groftskårne peberfrugter
- 1 lille ubehandlet citron i tern
- 3-4 dl grønsagsbouillon
- 1 tsk honning
- 1 glas velafdryppede, grillede artiskokhjerter
- persille
- 400 g fuldkornsbaguette
- Sådan gør du: Skær kødet i lidt store tern. Varm olien i en stor pande med spidskommen. Brun kødet heri på alle sider, drys salt og peber på, og tilsæt løg, hvidløg, peberfrugter og citronstykker. Lad det hele tage farve, inden du tilsætter bouillon og honning. Lad retten snurre i ca. 15 minutter. Vend artiskokhjerterne i til sidst, varm retten igennem, og smag til med yderligere krydderier. Server med persille og lun baguette.
- Energi pr. person: 580 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%